fredag 8. november 2013

Test av Iphone bilder

Jeg har fått et kjempefint kamera av min kjære, men det er bare å erkjenne at jeg ikke har blitt helt kjent med det ennå... Så jeg har lyst til å teste ut hvordan det er å ta bilder med Iphone. For min del er jo den alltid letter tilgjengelig også. Så her kommer to testbilder av noen av mine lyskilder i stuen akkurat nå :)



torsdag 7. november 2013

Prøver igjen

Dette er jo egentlig noe jeg har veldig lyst til. Så nå forsøker jeg på nytt! Over et år siden jeg gjorde det første forsøke og jeg ser fra bildene at jeg var like hekta på kjøkken den gang små jeg er nå. Så derfor blir det litt mer kjøkken innspirasjon :)

Når jeg skal bytte kjøkken selv blir det nok mest sannsynlig hvitt, men jeg kjenner at jeg er blitt veldig svak for det mørke også. Og her har man jo en perfekt komibnasjon. Hos meg passer det veldig fint at man kan kombinere både det minimalistiske og det litt mer "dollete".




Er det jo jeg er stoooor fan av så er det skaper og skuffer som kan skjule rot. Jeg er nemlig ikke like flink til å holde orden over alt.... Men jeg liker at jeg kan gjemme rote bort ;)





 Store vinduer og utsikt.... Det er jo selveste drømmen. Selv er jeg vokst opp ved sjøen, men havutsikt har blitt mindre og mindre viktig. Skog og fjell derimot - det skulle jeg gjerne hatt mer av :)













Alle disse bildene er hentet fra Multiform.no